Супруга Милоша Тимотијевића Тијана Симић је како се наводи у неким изворима млађа од глумца 15 година. Милош има 47, а лепа Тијана 32. 

Она је иначе ћерка бившег фудбалера Саше Симића. Њен отац је дужи временски период играо у Португалу за њихове познате фудбалске клубове Мадеиру, Боависту, Беиру Мар, а по завршетку професионалне каријере постао је успешан фудбалски агент.
- Тијана је због очеве каријере као мала отишла у Португал. Тамо је провела неколико година, а онда је пред крај основне школе дошла у Београд. Тако је и добила надимак Португалка. У Београду је завршила средњу школу, а радила је и у српској кући фудбала. Пре неколико година поново се вратила у Португал, за који је изузетно везана - прича саговорник, па открива како су се Тимотијевић и она упознали:

Фото: Инстаграм принтскрин/deethebee

 

 

- Тијана је Милоша упознала преко своје добре другарице из детињства, а која дуже време познаје и глумца. Одмах су се скапирали, била је то љубав на први поглед. Како се недуго пре тога развео, они нису желели да губе време и после мало више од месец дана забављања решили су да се венчају у најужем кругу породице и пријатеља. За све се сазнало када је сам Милош на својим друштвеним мрежама објавио фотографију с бурмом на руци, а у опису исте је кратко написао "заузет".

Фото: Инстаграм принтскрин/deethebee

 

Вест о глумчевом браку са Тијаном у јавност је доспела  током прошле недеље. Он се развео од супруге Дуње, са којом је провео 13 година без знања јавности, а исто се тако и венчао. Подсећања ради, глумац је пре тога говорио о посвећености према супрузи. 

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Маша Мемедовић слике са летовања 2022

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".