Иако глумица, која своју каријеру гради већ две деценије пажљиво бирајући улоге, у јавности ретко прича о свом приватном животу, о овој теми је проговорила управо како би дала пример другим женама и оснажила их како да поступе без обзира да ли су претрпеле физичко или психичко насиље.

Она је у емисији Бебе Драгић отворила душу и потпуно искрено говорила о свему што је преживела.

Фото: Милена Анђела

 

- Како људи тешко излазе из бракова, тако још теже из такве неке друге везе. Тај други мој избор је био, могу слободно да кажем, веома лош. Овај пут сам мислила да је био исправан, да ће ми дати сигурност, да ће мојој старијој ћерки у кући дати неку потпору, мени слободу. На то нисам могла да пристанем, нарочито на тренутке који су били толико тужни и разочаравајући по мене да је долазило до забране приласка изречене мом бившем партнеру. Никада пре то нисам рекла ово јавно. Он је добио забрану приласка мени. Томе је претходио догађај у који су морале да буду укључене институције које су везане за насиље у породици и зато му је био забрањен прилазак мени на месец дана. Ја о томе никада до сада нисам причала јавно зато што живимо у друштво које је воајерско.

- Трудила сам се само да из тога изађем што мање окрњена и што јача по своју децу, да институције што боље ураде свој посао. И након свега тога најтежи тренутак јесте на наки здрав начин изградити однос и са њим како би моја Аника израстала у једну јаку девојку пуну самопоуздања. Јако ми је жао што је до тога уопште дошло, али никакво насиље човек не треба никада да трпи. Свесно сам ушла у такав однос и исто тако изашла јер то је био лош пример по моје ћерке - рекла је Калина у емисији "Живот у балансу-разговори са душом", која је пре тога била у браку са фудбалским агентом Радетом Ћалдовићем, са којим има ћерку Миону која сада има 11 година. 

Са друге стране, Владимир Рековић негира да је икаквог насиља било и истиче да је Калинина пријава лажна, а његов деманти можете да прочитате на ОВОМ линку.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Стојан Столе Аранђеловић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".