Најпознатији руски астролог Павел Глоба открио је које знаке у новембру чека велика срећа која доноси успехе на свим пољима, а ово су два знака која током новембра очекује новац у изобиљу.

Од најважнијих планета које некако утичу на финансијски сектор, истичу се Марс, Венерс и Меркур. Марс ће бити ретроградан целог месеца и имаће негативан утицај на већину знакова почетком новембра. Меркур ће бити јак у другој половини месеца када уђе у Стрелца, док ће Венера бити јака до 16. новембра све док је у Шкорпији. Испоставља се да ће најуспешнији у финансијском сектору бити они за које је Меркур јак, а Марс слаб, пише Сенса.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Марс ће негативно утицати на мотивацију Бика и његову жељу да буду активан у финансијском сектору уопште. Ова планета ће их подстаћи да буду мало похлепнији и штедљивији, али ће Венера лако надокнадити негативност Марса у првој половини месеца. До 16. новембра закључно, Бикови ће морати да раде опрезно и максимално одговорно. Ово ће помоћи у одржавању и повећању богатства. После 16. важно је да покажете своје вештине и најбоље квалитете. Друга половина месеца биће повољна за Бика, јер ће Меркур одмах заменити ослабљену Венеру. Биће ово време идеално за скупе куповине, одговоран и несебичан рад, вођење и отварање посла. Већина пословних договора биће успешно реализована, дајући Бику прилику да постане успешнији.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарчевима ће можда бити тешко почетком месеца, због чињенице да ће њихов главни покровитељ Марс изгубити позитивну енергију, кренувши у ретроградно кретање. Венера ће помоћи да се побегне од губитака, а у другој половини месеца ће се повезати Меркур, што на Јарчеве делује прилично позитивно. У новембру Јарчеве могу очекивати емоционалне промене и напредак, али генерално, период ће бити прилично повољан за обиље и богатство. Јарчеви ће успети да нађу излаз из тешких ситуација и да остваре оно о чему сањају у животу, посебно ако су прошли месец морали вредно да раде.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".