4. новембар

- Сунце се придружује звезди Акрукс - Ово мало сазвежђе је приказано на застави Аустралије и Новог Зеланда и важан је идентификатор на јужном небу. Овог дана наше Сунце се поравнава са најсјајнијом звездом Акруксом. Акрукс је повезан са обиљем, успехом, благословима и чашћу. Усмерите енергију овог дана фокусирајући се на многе благослове око себе! Постоји пуно ствари на којима заиста вреди да будете захвални.

8. новембар

- Помрачење Крвавог Месеца у Бику - Ово је главни догађај у новембру. Помрачење крвавог Месеца се дешава када имамо потпуно помрачење пуног Месеца. Услед помрачења Месец добија црвенкасту нијансу, па отуда и назив Крвави Месец. Помрачења Крвавог Месеца означавају завршетак и могу затворити врата негде у нашим животима. Могуће је да ће суочавање са овом променом бити тешко, ова затворена врата могу да нас одведу на прави пут, чак и ако се у почетку не чини тако. Помрачење Крвавог Месеца догађа се у знаку Бика и може покренути теме које се односе на новац и односе - то двоје чак може бити испреплетено! Такође, утиче на превазилажење блокада са самопоуздањем, Ако се носите са изазовном ситуацијом за време помрачење, фокусирајте се на то које своје способности и таленте можете да искористите.

Фото: Профимедиа

 

8. новембар

- Казими конјункција Меркура и Сунца - Тачно испод помрачења Крвавог Месеца, Меркур ће се поравнати са Сунцем. Овај догађај је познат као Mercuri Kayimi и указује на нови циклус свести, менталног раста и дубљих сазнања. Како се Меркур поравна са Сунцем, можемо добити нову јасноћу и почети да видимо ствари из нове и оштрије перспективе. Ствари које су биле збуњујуће могу постати јасније. Ово може бити појачано енергијом помрачења која такође може осветлити и откључати вишу истину. Будите сигурни да говорите и саопштавате своју истину под овом енергијом, јер се све лажи или обмане могу лакше разоткрити.

9. новембар

- Сунце насупрот Урана - Дан након снажног Крвавог Месеца, Сунце се креће насупрот Урана, планете буђења и изненађења. Ово би могло довести до тога да Помрачење донесе неке изненађујуће вести или неке информације које помажу да се пробудимо и променимо нашу свест. Какви год нови увиди да испливају на површину, вероватно ћемо открити да морамо да направимо јасну промену. Кад год је Уранова енергија јака, можемо се осећати помало узнемирено или нестабилно. Време проведено у природи, псоебно шетња кроз шуму може вам помоћи да умирите себе.

11. новембар

- Датум огледала 11-11 - Магичан дан усклађивања и жеља! 1111 је моћан низ бројева који указује на хармонију. Када смо у овом стању, можемо се осећати уравнотежено у свом уму, телу и души. Ова равнотежа може помоћи да креирамо и водимо своје животе из места целовитости, а не недостатка. Да бисте каналисали енергију овог дана, радите на подизању своје вибрације, посветите се активностима које вам доносе позитивну енергију.

Фото: Профимедиа

 

16. новембар

- Венера прелази у знак Стрелца - Венера је последњих неколико недеља путовала заједно са Сунцем у Шкорпији, уливајући своју енергију дубоко у срж онога што јесмо. Док је Венера путовала кроз Шкорпију, она нам је помагала да копамо дубоко и откријемо оно што заиста ценимо и за чим чезнемо у нашим животима. Сада можда имамо дубље разумевање како се љубав показује за нас и како нам је потребна љубав да се покаже. Венера ће сада ући у Стрелца, што је повољан аспект за љубав. У Стрелцу ће нам Венера помоћи да се вратимо у стање лакоће и радости. Венера у Стрелцу нам помаже да се фокусирамо на наше пријатељске везе и створимо уравнотеженији друштвени живот.

19. новембар

- Квадрат ретроградног Марса и Нептуна - Марс путује ретроградан до јануара 2023. године, тако да је ово енергија која ће нам се јављати док се будемо кретали до краја године. Ово може створити неку стагнирајућу енергију због које се осећамо магловито или збуњени око тога како да идемо напред. Пут испред вас можда није јасан, али ово је у реду. Ретроградни Марс је време да се ствари полако крећу, да се направи време за паузу и да се не жури са доношењем одлуке. Нептун такође замагљује ствари само када покушава да нас наведе да уђемо унутра и размишљамо срцем, а не главом. Верујте својој интуицији у овом тренутку, посебно ако морате да донесете одлуку.

22. новембар

- Сунце у Стрелцу - Сунце прелази у ватрени знак Стрелца и доноси нам своје циљеве и снове, али ако смо несрећни док напредујемо, можда је време да прилагодимо свој приступ. Стрелчева енергија нас инспирише да пронађемо мудрост на путовању уместо да се само фокусирамо на крајњи резултат. Са померањем Сунца из воденог знака Шкорпије у ватрени знак Стрелца, такође можемо осетити како се појављује лакоћа или инспирација за учење нових ствари.

Фото: Профимедиа

 

23. новембар

- Млад Месец у Стрелцу - Почиње нови лунарни циклус и можемо осетити како се енергије помрачења распршују. Шта год да је помрачење требало да изазове у вашем животу, вероватно је испоручено, и сада можете почети да размишљате о следећем поглављу. Овај млад Месец носи прелепу, светлосну енергију која ће бити добродошло олакшање након свег интензитета прве половине месеца. Постоји фантастична енергија око овог младог Месеца за испољавање, привлачење обиља и фокусирање на позитивну страну. Ово је заиста диван млад Месец, па га максимално искористите тако што ћете поставити намере, освежити свој простор и енергију и смислити начине да унесете нову инспирацију у свој живот, пише "Сенса".

23. новембар

- Директни Јупитер - Јупитер је од јула у ретроградној фази. Јупитер је највећа планета у нашем Сунчевом систему, па ће се његови покрети увек осећати! Како је Јупитер путовао ретроградно, из Овна се вратио у Рибе. Ово је последњи пут да ће Јупитер провести време у Рибама у наредних 12 година. Древни астролози су говорили да када је Јупитер био у вашем знаку, добијате додатну дозу среће. Јупитер у Рибама може помоћи да проширимо нашу креативност и стваралачку енергију, имаћемо иснпирацију да направимо дивне ствари.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".