Лепота, шарм, позитиван став према животу и искреност обележили су живот и каријеру Сузане Манчић (65), која је пажњу медија привлачила и због детаља из свог емотивног живота. Једна од најлепших жена бивше Југославије никада није мистификовала свој живот и није дозвољавала да је због тога што је волела и била вољена стављају у рам неморалних жена.

Фото: В. Данилов

 

 

- О свом животу сам доста прећутала, јер нешто ипак треба да остане и само моје. Много ствари сам и заборавила, па и да хоћу, не бих могла да испричам - почиње кроз гласан и препознатљив смех Манчићева разговор за Ало!, и додаје:

- Живот ми је нудио разне ствари, нешто од тога сам и прихватала, а десило ми се све што нисам хтела. Тако сам говорила да нећу ожењеног, али десио се и тај ожењени који је био старији од мене. Знала сам да је у браку када сам га упознала и рекла сам: "Молим Вас, разведите се па ми се јавите." Живот нам доноси разне ситуације и баш он заузет ме је очарао, јако се трудио око мене и развела сам тај брак. Сада ми је жао што сам то урадила јер је он мени много тога пружио, а ја њему заузврат ништа - искрено је признала Сузана.

Водитељка је нагласила да је током живота волела неколико пута и објаснила како је то могуће.

Фото: В. Данилов

 

 

- Било је много љубави и цео мој живот је заправо потрага за љубављу. Неко воли једном или двапут, а ја сам волела више пута. Сигурно је било 10 великих љубави за ту прву селекцију. Може да се воли више пута или онолико пута колико отвориш своју душу и срце да волиш и будеш вољен - објаснила је Манчићева, и додала шта јој је било важно код партнера с којима је била:

- Никада нисам имала тип мушкарца, нису они били претерано згодни, али сваки је имао неку своју интригу. То је важно у љубави да те неко заинтригира - завршила је Сузана разговор за Ало!.

Писала сам јер нисам имала посао

Сузана Манчић је досад написала два аутобиографска романа, а сада је објаснила и како је до тога дошло.

- Књиге сам писала због беспослице. Неколико година нисам ништа радила, а на то нисам навикла. Инспирисали су ме издавачи који су ме терали да објавим детаље из свог живота. Села сам и писала, јер сам имала времена, и за две године родиле су се две књиге - рекла је Сузана.

Тата ми је читао дневник

Манчићева се сетила и свог девојаштва па испричала ситуацију због које је престала да пише дневник.

- Престала сам да пишем дневник када сам имала 17 година и када сам схватила да ми отац листа те белешке. Вероватно су родитељи читали шта радим како би знали шта са мном да раде и ја више нисам писала - кроз смех је рекла Сузана за Ало!

Фото: В. Данилов

 

 

Срећна у љубави

Сузана Манчић у браку је са грчким бизнисменом Симеоном Оцомокосом. Они су се забављали 18 година да би се у јулу 2018. и венчали.

Свадбено весеље и скпалање брака уприличено је у Грчкој, а на прославу био је позван најужи круг породице и пријатеља. Сузана сада живи на релацији Београд-Атина и каже да је раздвојеност од партнера једна од кључних ствари због које јој је у емотивном животу све потаман.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".