Оно што се са сигурношћу може закључити – тих 30 дана изгледаће им као вечност.

Јарац

Јарчеви ће осетити праву суштину ‘беспарице’. Повећање прихода није ни близу, а због једне погрешне одлуке могли би да се нађу и на заводу за запошљавање. Што се тиче љубави – најбоље ће бити самцима јер ће остати сами, а они који су у вези – више неће бити. Осим што ће овај месец у потпуности исцрпети особе овог хороскопског знака, неће им донети ни тренутак среће. Али, почетком следеће године ‘поново ћете се родити’. Стрпите се мало.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Почетак месеца биће бајан, али како се месец приближава својој средини – настаје пакао и велики проблеми. Осим финансијских проблема, чекају их и они на љубавном и здравственом плану. Посао неће цветати, а њихове грешке бројаће колеге и чекаће само тренутак када их могу ‘бацити под бус’ и оцрнити пред свима. Треба да буду врло пажљиви и сваку одлуку рашчланити до најмањег детаља. Овновима је новембар дефинитивно најгори месец у 2022. години, а као шлаг на торти – прекинуће се дугогодишње везе, али и бракови.

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Испред Ракова је напоран месец пун турбуленција, али у сваком смислу оних негативних и застрашујућих. Они који немају новца за ‘црне дане’ биће највише погођени јер их чекају велики финансијски губици. Када је у питању љубавни живот – црни облак надвиће се над овим хороскопским знаком и везе ће се претворити у пакао, а партнери и партнерке  сломиће им срце. Ни у породици неће бити сјајних односа. Иако је надолазећи месец у потпуности грозан и најбоље би га било преспавати, почетком децембра ствари ће се мењати па вреди чекати ту прилику.

БОНУС ВИДЕО:

ОВИ ГЛУМЦИ СУ ВРШЊАЦИ: За неке никад не бисте погодили колико имају година

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".