Открила је недуго након прославе свог рођендана почетком октобра схватила да болови у њеној десној нози не престају и да мора да потражи лекарску помоћ.

- Учинила сам то у тренутку када је бол постала већ неподношљива и када због ње више нисам успевала да заспим - признаје Тереза.

Након што су је прегледали, доктори су јој рекли да лечење мора наставити у болници, како би се санирала јака упала поткожног ткива на њеној десној нози.

- Искрено, није ми било то драго то да чујем. Ја сам се некако надала да ће моћи без тога, али верујем лекарима и изузетно поштујем њихов тежак рад, па сам их послушала, спаковала се и пре пар дана дошла у болницу - говори Тереза за Јутарњи.хр.

Упркос свему, она је и даље добро расположена, и ни у једном тренутку не напуштају је њена ведрина и оптимизам, по којима је позната.

- Ја сам ту у најбољим могућим рукама, а да се стање поправља видим и сама јер ме нога све мање боли. Наравно, и даље је осећам, што је и нормално јер није то упала која ће тек тако сама од себе нестати. Морам да пијем лекове и морам да лежим тако да ми је десна нога у повишеном положају. Морам да штедим ту ногу, али све сада иде на боље па се надам да ћу ускоро изаћи из болнице - говори Тереза која признаје да јој, као и већини људи, боравак у болници не пада лако, али, подсећа, прегрмела је она у животу и много теже и опасније болести и догађаје, па јој ово не може скинути осмех с лица ни убити добро расположење које она дели и с медицинским особљем којем, на њихово весеље, у болници зна и да запева.

- Срце ми буде пуно када видим како тим људима који су пуни пожртвовања и који предано раде свој посао песмом враћам осмех на лице - говори Тереза..

(Јутарњи.хр)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".