Познатом музичару Игору Лазићу Нигору је врло тешко и чудно да говори о породичним трагедијама које су се догодиле након што је пронађена амајлија коју је добио од видовњака и која је дотакнута упркос упозорењу:

– Тешко ми је о томе да причам и јако чудно, мислиће неко да сам полудео. Имао сам нешто што сам морао да чувам и да то чува мене и то нико није смео да дира. Мој отац је то нашао и помисило да је дрога, па сам ја полудео што је он то узео у руке. Убрзо после тога почеле су да се ређају трагедије. Изненада ми је брату умрла ћерка која је имала 13 година. Пре тога ми је отац страдао у саобраћајној несрећи као пешак. Онда сам се ја разболео, добио тумор на мозгу и лечио се годинама. Био сам сам са собом неко време и борио се својим неким демонима – испричао је Нигор.

 

 

Међутим, он је поносан због тога што је из тешке ситуације изашао здраве памети и тела:

– Можеш или да се предаш или да идеш даље. То је живот. Откуд ми знамо шта је реално. Можда ово што ми сад разговарамо није реално. Можда смо два чипа у матриксу, а не знамо да ли има нешто после овог живота. Треба веровати да има и да је тамо нешто лепше.

Поручио је да човек не сме никада да се преда упркос привидно несавладивој ситуацији: 

 

 

– Кад дођеш до неког зида, не можеш да размишљаш како је огроман и ниси у стању да га прескочиш. Човек може све да савлада ако има неку вољу да то реши – кистакао је Ниггор за поменути медиј.

(Курир.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: У посети дому певача Срећка Шушића 1995.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".