Прослава пунолетства на Балкану, један је од битнијих догађаја у животу породице, због чега се обично праве раскошне прославе. Међутим, један рођендан из Србије, постао је популаран на друштвеним мрежама и то из разлога што се ситуација мало отргла контроли када су присутни кренули да испаљују ватромет унутар сале.

Дим, запаљена инсталација, ватра која је захватила један део сале, само су један сегмент фијаска прославе осамнаестог рођендана девојке из Србије. Снимак њеног пунолетства убрзо је постао виралан на друштвеним мрежама.

Сам почетак прославе био је стандардан. Слављеница је стајала испред прелепе торте, док су око ње били другари, махоим малолетни, између осталог и неколико малишана.

Управо у тренутку када је угасила свећице, почео је и пожар. Јер, уз шампањац којима су се окупљени прскали, започело је и испаљивање ватромета који је проузроковао пожар.

Окупљени су у хистерији и страху гледали како гори декорација у пламену који се пружао до пода сале за прославе, а након тога, пламен је захватио и пано постављен у част слављенице.

 

https://www.instagram.com/reel/CkIbauZDwOn/?utm_source=ig_web_copy_link

 

За сада није познато да ли је током пожара дошло до повреда, али је сигурно да су се окупљени сем што су се нагутали дима, вероватно и престрашили услед ватре која је пар минута била неконтролисана.

Оно што је најбизарније у самом снимку јесте чињеница да током буктиње ниједног тренутка није престала да се чује музика, а неки од гостију су и аплаудирали док је пано у пламену падао на земљу.

"Село гори, а баба се чешља", "Шта сам ово гледао, јел ова деца имају родитеље", "Труба не мисли да стане", "Ништа ми није смештно, ово је могло да се претвори у велику трагедију, памтите ли Контраст у Новом Саду"? само су неки од коментара испод објаве.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".