Бивша председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић позната је по великом број обожаватеља који са нестрпљењем ишчекују њене нове објаве. 

Политичарка је овај пут решила да их обрадује серијом фотографија.

За нешто од мање четири сата од објављивања слика, Колинда је добила преко седам хиљада лајкова и много коментара. На основу коментара, може се закључити да атрактивну бившу председницу Хрватске прате људе широм света. Њене фотографије коментарисане су на енглеском, шпанском, француском и другим језицима. 

Колинда се појавила у лежерном издању и побројала бројне симпатије. Одевена је у црно и има сањив поглед, који се очигледно јако допао њеним пратиоцима. 

Она тренутно борави у Риги, главном граду Летоније на безбедносној конференцији. Поред својих слика, са пратиоцима је поделила и архитектуру главног града ове балтичке земље.

- У шетњи прелепом Ригом на маргинама безбедносне конференције - поручила је Колинда у опису, а у коментарима су се низале похвале на рачун њеног изгледа. 

"Прекрасна жена у прекрасном граду…ја сам уживала кад сам била тамо", "Предивна Колинда, никад боље нисте изгледали. Кад се човек макне од јаког стреса, уклони бол која га мучи и посвети коначно себи, изгледа овако дивно и сретно. Уживајте!", "Наша предивна Председница, с великим П", "Лепша него пре", само су неки од коментара испод ове објаве. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Колинда некада и сад - слика са мора

 

БОНУС ВИДЕО: ОЧАРАВАЈУЋА: Хаљина Бобе Мићаловић без бретела о којој се прича

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".