Proslava punoletstva na Balkanu, jedan je od bitnijih događaja u životu porodice, zbog čega se obično prave raskošne proslave. Međutim, jedan rođendan iz Srbije, postao je popularan na društvenim mrežama i to iz razloga što se situacija malo otrgla kontroli kada su prisutni krenuli da ispaljuju vatromet unutar sale.

Dim, zapaljena instalacija, vatra koja je zahvatila jedan deo sale, samo su jedan segment fijaska proslave osamnaestog rođendana devojke iz Srbije. Snimak njenog punoletstva ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Sam početak proslave bio je standardan. Slavljenica je stajala ispred prelepe torte, dok su oko nje bili drugari, mahoim maloletni, između ostalog i nekoliko mališana.

Upravo u trenutku kada je ugasila svećice, počeo je i požar. Jer, uz šampanjac kojima su se okupljeni prskali, započelo je i ispaljivanje vatrometa koji je prouzrokovao požar.

Okupljeni su u histeriji i strahu gledali kako gori dekoracija u plamenu koji se pružao do poda sale za proslave, a nakon toga, plamen je zahvatio i pano postavljen u čast slavljenice.

 

https://www.instagram.com/reel/CkIbauZDwOn/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Za sada nije poznato da li je tokom požara došlo do povreda, ali je sigurno da su se okupljeni sem što su se nagutali dima, verovatno i prestrašili usled vatre koja je par minuta bila nekontrolisana.

Ono što je najbizarnije u samom snimku jeste činjenica da tokom buktinje nijednog trenutka nije prestala da se čuje muzika, a neki od gostiju su i aplaudirali dok je pano u plamenu padao na zemlju.

"Selo gori, a baba se češlja", "Šta sam ovo gledao, jel ova deca imaju roditelje", "Truba ne misli da stane", "Ništa mi nije smeštno, ovo je moglo da se pretvori u veliku tragediju, pamtite li Kontrast u Novom Sadu"? samo su neki od komentara ispod objave.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".