Јована Љубисављевић, некадашња задругарка први пут је проговорила о спекулацијама да је после раскида са Стефаном Карићем упловила у везу са бившим дечком Цеце Ражнатовић, Богданом Срејовићем.

Фото: Инстаграм принтскрин/ljubisavljeviceva

 

 

Гласине су почеле да круже након што је откривено да су се запратили на Инстаграму, а потом су ухваћени заједно у једном познатом престоничком клубу.

Ипак, Јована објашњава да нису истинити наводи појединих Карићевих фанова да га је варала током везе, и то баш са Срејовићем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Богдана сам упознала две недеље након мог и Стефановог раскида, тада смо се запратили на Инстаграму. Те глупости, да сам имала било шта са њим, су стварно лаж, јер човека нисам ни познавала - каже Јована, а на питање да ли су она и Богдан заједно каже:

- Тренутно смо стварно само пријатељи. Умемо понекад да изађемо, али искључиво у друштву, никада нисмо били нигде сами. И он је демантовао то на Инстаграму, рекао да немамо ништа, ево и ја потврђујем да нисмо у вези и да заиста нисам имала никог откако сам завршила са Стефаном, јер нисам спремна за нове љубавне односе док се не саставим из делова у један комад.

Фото: АТА имагес

 

 

Будући да је она прва девојка са којом је Богдан јавно повезиван у медијима након раскида са Цецом, питали смо је да ли себе сматра њеном наследницом.

- Нисмо ми из исте бранше, не могу да јој будем наследница (смех) - рекла је Јована.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".