Отац нестале Маријане Сеиферт, Иво Ковачевић, открио је нове информације након проналаска беживотног тела у Сави.

У Загребу је јуче у послеподневним сатима у Сави пронађено беживотно тело женске особе, након чега се одмах посумњало да се ради о Маријани Сеиферт, која је у априлу ове године нестала и од тада јој се губи сваки траг.

Полиција је обавестила да идентитет жене још није познат те да на лешу нису уочене озледе или трагови који би упућивали на чињеницу да је смрт наступила као последица казненог дела. Тело је превезено у Завод за судску медицину и криминалистику.

Отац нестале Маријане огласио се и поручио да породица само жели да се заврши агонија која предуго траје.

Фото: Јутјуб принтскрин/ВЕЛИКИ БРАТ

 

 

Нових информација нема, а тело се тренутно налази на Заводу за судску медицину, где ће бити утврђен идентитет.

Маријанин отац, Иво Ковачевић, јутрос каже да је звао полицијску станицу у Кругама, која води случај и да су му рекли да се резултати чекају. Међутим, каже, звали су га пре тога из полицијске станице у Хеинзловој.

- Рекли су ми да то вероватно није она. Наводно је реч о жени старој 45 година, а тело је око месец дана у води. Не знам да ли ми је то олакшање или није - рекао је утучени отац нестале Маријане,који се тренутно налази у Книну, али каже да за неколико дана планира у Загреб.

- Прошли пут сам био у апартману, целу пензију сам потрошио. Камповаћу пред станицом, доћи ћу својим аутом ако треба. Желим да се јавност упозна и да виде људи. Ја не кажем да полиција на ради свој посао, не могу то да тврдим, али многе су се контрадикторности појавиле. Кажу да је у Сави, како они знају да је у Сави? Као да ја нисам заслужио боље, са 14,5 година у војсци, као инвалид? - изјавио је Иво Ковачевић, чија супруга, Маријанина мајка, више и не излази из куће.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал/ВЕЛИКИ БРАТ

 

 

- Иду Сви свети. Где ћу ставити цвеће? Имам своју родбину, имам покојну сестру, знам где ћу однети цвеће. Шта ћу са мојом Маријаном? На балкону да јој запалим свећу? А не смем запалити још јер не знам што је било - говори он.

Подсетимо, Маријана Сеиферт, победница регионалног Великог Брата, нестала је 27. априла 2022. године. Њена сестра Маја Ковачевић ушла је у Задругу и пред камерама у ријалитију испричала своју болну исповест уз тврдње да њена сестра Маријана више није жива.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".