Глумац Милош Тимотијевић, оженио се други пут и то након развода брака који је трајао 13 година.

Инфотмацију да је поново изговорио судбоносно "да" потврдио је на друштвеној мрежи Инстаграм, где је на фотографију у први план истакао бурму уз коментар "заузет". 

Познато је да глумац, никада није причао о свом приватном животу, па је тако и овога пута остао мистериозан, када је у питању његова нова изабраница. Ипак, на Твитеру се појавила слика са венчања, на којој новопечени младенци позирају веома заљубљено и насмејано. Како медији преносе, супруга Милоша Тимотијевића, зове се Тијана и живи у Португалу.

 

 

И о претходној супрузи Милош је ретко говорио у јавности. Својевремено је на премијери једне представе Тимотијевић је причао о посвећености љубави и сада већ бившој супрузи Дуњи, без назнака да ће се ускоро развести.

Према изјави, упркос обимном послу, успевао је да јој посвети време.

- Морамо, није све у раду и послу, посао би требало да буде 20 или 30 одсто живота, а не све. Налазим време за супругу – рекао је Милош, којег су питали да ли му она на томе замера:

- Не може нико да ми замери, колико могу сам себи, али шта да радимо, таква је природа посла. Размишљам сваки дан о томе да смањим број снимања.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања серије "Кнежевина Србија" - Глоговац као Кнез Михаило

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".