Glumac Miloš Timotijević, oženio se drugi put i to nakon razvoda braka koji je trajao 13 godina.

Infotmaciju da je ponovo izgovorio sudbonosno "da" potvrdio je na društvenoj mreži Instagram, gde je na fotografiju u prvi plan istakao burmu uz komentar "zauzet". 

Poznato je da glumac, nikada nije pričao o svom privatnom životu, pa je tako i ovoga puta ostao misteriozan, kada je u pitanju njegova nova izabranica. Ipak, na Tviteru se pojavila slika sa venčanja, na kojoj novopečeni mladenci poziraju veoma zaljubljeno i nasmejano. Kako mediji prenose, supruga Miloša Timotijevića, zove se Tijana i živi u Portugalu.

 

 

I o prethodnoj supruzi Miloš je retko govorio u javnosti. Svojevremeno je na premijeri jedne predstave Timotijević je pričao o posvećenosti ljubavi i sada već bivšoj supruzi Dunji, bez naznaka da će se uskoro razvesti.

Prema izjavi, uprkos obimnom poslu, uspevao je da joj posveti vreme.

- Moramo, nije sve u radu i poslu, posao bi trebalo da bude 20 ili 30 odsto života, a ne sve. Nalazim vreme za suprugu – rekao je Miloš, kojeg su pitali da li mu ona na tome zamera:

- Ne može niko da mi zameri, koliko mogu sam sebi, ali šta da radimo, takva je priroda posla. Razmišljam svaki dan o tome da smanjim broj snimanja.

BONUS GALERIJA: Fotografije sa snimanja serije "Kneževina Srbija" - Glogovac kao Knez Mihailo

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".