Певачица је, међутим, равнодушна када је о њему реч, те плановима које су имали за свадбу, будући да су били и верени.

Како каже, сада нема мишљење о Лазићу, и целу ту причу оставила је далеко иза себе.

- Па сад, планови, то је била више онако нека прича. Заборавила сам то, буквално сам избрисала из главе. Тако да и да ме питаш, ја не познајем више тог човека. Да би ми било лакше без те везе у животу – било би тако да… Али хајде, не кајем се - каже Барбара открива да ли је у неком тренутку помислила да би било боље да јој се ништа од тога у животу није десило.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/barbara.bobak

 

- Милион тренутака, буквално. Али, избрисала сам из главе све то тако да, као да ме питаш о некој непознатој особи. Нити ме интересује, нити пратим, нити смо у контакту, нити са било ким у свом окружењу разговарам о њему, тако да баш немам шта да ти кажем на ту тему - истиче певачица.

Бобакова је иначе због везе са Лазићем почела да буде доста у медијима, а о њој се писало свашта. Она је сада открила и који од наслова у медијима ју је највише погодио.

Фото: АТА имагес

 

- То је био један од првих наслова како су као комшије оплеле по мени, па је један паметњаковић причао како сам ја лака женска и свако вече доводим нови ауто кући, а мене довозе колеге са свирки. А шта ћеш, људи су глупи и јако су завидни, па кад неко из твог окружења успе иако ја тад нисам ништа конкретно успела, само сам се провлачила кроз новине, али је то њему очигледно засметало, а притом може тата да ми буде. Добијеш тако прилику да причаш о некоме, па уместо да кажеш нешто лепо, ти изабереш да кажеш нешто ружно. Мислим, нећеш имати ништа од тога, али ето добио је својих пет минута славе у селу и добиће их сад опет. Нема на чему - рекла је Бобакова.


Она се затим осврнула и на то како њени родитељи реагују на све те приче.

- Мојима је у почетку то све тешко падало и баш су били разочарани зато што су се они трудили читав живот да и мене и мог брата одрже на том неком левелу, баш су нас војнички васпитали. Ја сам морала у школи да будем одликаш, нисам смела момка да имам до 18. године, није смео момак да ми дође у кућу. Све је било тако строго са мојима, тако да је њима било јако тешко да читају те неке гнусне коментаре, па вести које немају везе са мозгом, али сада су се већ навикли и заједно се смејемо глупостима. Они су сада моји највећи фанови - рекла је Барбара.

(Нова)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".