Фолкер Аца Лукас гостовао је у једној емисији и том приликом проговорио о интернет насиљу, које је све распрострањеније, а чија је жртва био и сам, као и методама које користи да се заштити од свега.

- То је сасвим нормално у данашње време. Маса тих који то пишу су често посетиоци наших концерата. То је вид неких фрустрација и то. Ми смо у животу нешто напрвили и то је одраз неке наше успешности. Не може свако да дође на то место. Што је најгоре од свега људи често читају неке коментаре више него новински чланак. То су углавном неке измишљотине. Сви ми смо жртве Била Гејтса. Настало је расуло, ово нема везе с мозгом - рекао је фолкер.

Фото: АТА имагес

 

- Некад ми у инбокс пошаљу неке гнусне поруке. Ја понекад покушам да им објасним неке ствари. Он губи време на мени уместо да иде да јури неке девојке. Он пише Лукасу који ће то можда да види, можда не... Неко је пустио мој број телефона негде... Они мене зову, неко риче, неко псује и тако даље... Некад блокирам тог неког, некад ми дође да едукујем те особе. Умем да будем много поган кад треба. Учили су ме да вратим кад ме неко дира - поручио је певач и проговорио о својој наследници.

Фото: АТА имагес

 

- Викторија је добила коња. Бави се јахањем, хоће да се такмичи. Ја јој то омогућавам колико могу. Срећан сам због тога - рекао је Лукас.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Сеада Мемића Вајте

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".