Промене које су последњих година настале у животу политичарке Милене Поповић Ивановић свакако су највише изазване убиством њеног невенчаног супруга Оливера Ивановића, а затим и новом љубави са Игором Јурићем.

 

 

Међутим, промене су се код Милене дешавале и на другим пољима, а оно које се некако прво истиче је поље физичког изгледа.

Наиме, Милена Поповић пре улепшавања које се евидентно догодило у протеклом периоду и жена након трансформације две су прилично различите особе иако се ради о истој.

 

 

Милена Поповић пре улепшавања данас није ни призор који је превише лако пронаћи у онлајн свету, а многи су чак заборавили како је удовица Оливера Ивановића некада изгледала.

Спекулише се да је Милена на себи урадила одређене корекције и то са мером.

Зато је само лепша. Рекло би се према фотографијама да је увећала усне, али то остављамо вама да процените.

Фото: Јутјуб принтскрин/B92

 

 

Милена Поповић пре улепшавања и Милена после јесте велика промена али многи верују да се чак не ради толико о естетским корекцијама колико је у питању највећи животни покретач - љубав.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zenska Tv

 

 

Откако више не крије своју везу са Игором Јурићем, Милена зрачи позитивношћу и лепотом па је то већ довољно за потпуну промену како споља, тако и изнутра.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".