У својој исповести, Марко је истакао да га је Марија гребала и давила.

- До свађе је дошло јер нисам легао поред Марије да је успавам, била је у боловима, нисам је смирио и утешио. Можда је из муке урадила то, у афекту ми је свашта изречено, па сам је пријавио, ту сам све време. Она је била део многих афера, јесам пријавио насиље у породици.

Фото: АТА имагес

 

 

- Њене изјаве нећу да коментаришем, нисам самог себе давио, нема везе. Видећемо од понедељка да ли ћемо се развести, данас у разговору са њом, нисам видео са те стране жељу да брак опстане. Ја желим да опстане због деце и љубави и да она оздрави, наравно да је волим, она је мајка моје деце. Када је неко изузетно болестан, незадовољан тиме да није добар партнер, не може због болести да пружи максимум, дође до оваквих ствари, мора доћи до разумевања - истакао је Булат у емисији код Јоване Јеремић.

Оно што је многима запало за око и због чега тврде да њихова прича није готова, је то да Марко Булат на свом Инстаграм профилу прати само једну особу, а то је његова још увек законита супруга Марија.

Фото: Принтскрин Инстаграм/bulat.marko

 

 

Mарија се поводом ових немилих догађаја такође обратила јавности, тврдећи да је заправо она жртва насиља.

- Заправо сам ја та која има модрице по леђима и опекотину на нози. То су повреде које ми је Марко задао, али ја не желим да га теретим. Нисам желела да идем код лекара, нити имам намеру да супруга пријавим за насиље у породици, као што је он урадио. Желим да се све само што пре заврши - закључила је она.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".