Њихов брак је наводно већ дуже време у озбиљној кризи, а ситуација је кулминирала пре два дана, када је дошло до физичког окршаја, након којег је певач завршио у Ургентном центру, где су му константоване повреде.

Извор упућен у дешавања у овој породици тврди да је Марија и летос била насилна према супругу, када је мало фалило да дође до развода, али су се на крају помирили. Ипак, срећа није дуго трајала и они од јуче више не живе заједно.

- Ово није прва свађа Булатових која се завршила тучом. Хаос се дешавао и раније, а летос је баш било драматично. Марија је тада насрнула на мужа, ишутирала га, а на крају га је и избацила из стана. Био је то баш жесток окршај - каже извор и наставља:

Фото: АТА Имагес/Ред ТВ принтскрин

 

- Марко је углавном увек био тај који је покушавао да спусти лопту. Тако је било и летос, али је она све време викала и ударала га. Када га је избацила, дуго је стајао испред зграде. Позвао је полицију и свог адвоката. Када су дошли на њихову адресу, звонили су јој, али она није хтела да отвори врата. Марка су одвели у полицијску станицу. Све време је с њим био његов адвокат, којем је говорио да више неће да трпи хаос у ком живи и да жели развод. Међутим, обрт се десио када је Марија дошла у полицију. Тада су разговарали и пред свима се помирили.

И поред тога што је најпре рекао да жели да оконча заједницу, Марко је наводно одустао од тога јер је на све начине желео да сачува породицу. Такође би се увек сажалио на женино здравствено стање.

- Опраштао јој је многе ствари, био уз њу кад год је упадала у проблеме, а сада је чврсто решио да на пакао у ком живи стави тачку. Рекао је блиским особама да више не може да издржи. Напустио је стан и неће се враћати - завршава извор.

Фото: АТА имагес

 

Булат тренутно борави код једног од својих кумова. Он, иначе, има стан на Видиковцу у ком су подстанари, које је позвао, извинио се и рекао да због новонастале ситуације морају да се иселе. Док се не буду снашли, он ће боравити код кума, а онда ће се преселити у своју некретнину. Иначе, према незваничним сазнањима, Марко Булат је пре сукоба са женом у стану пронашао "неке цевчице", које је однео на анализу, а наводно је на њима утврђено присуство психоактивних супстанци. Певач је тада супругу назвао наркоманком, док му је Марија у бесу ударила неколико шамара и почела да га шутира и гребе. Он је своју изабраницу истог дана пријавио за насиље у породици, након чега јој је изречена мера забране приласка. Она је такође поднела кривичну пријаву против њега.

Марија је рекла да је у обавезама и да не може да прича кад су је припадници седме силе позвали, али је потврдила да се Марко иселио из стана, док се он ни током јучерашњег дана није јављао на телефон, нити је одговарао на поруке.

Подсетимо, Марија Булат негирала је да је дошло до насиља између ње и њеног супруга, рекавши да је у лошем здравственом стању и да су наводи да је она њега тукла смешни, јер за то не би била у стању. Она је такође рекла да Марко жели да побегне од ње због лошег здравственог стања и да се плаши да жели да јој одузме дете.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Драгана Мирковић у родном дому у Касидолу деведесетих - зеленило, овце, Гагина девојачка соба

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".