Како је навала тај мушкарац је био обавештен о њеној интелигенцији, али и знању шпанског језика, па ју је чак 12 сати убеђивао да пристане, обећавши јој читаво богатство.

Фото: Јутјуб принтскрин/War in Ukraine LIVE

 

 

- Покушали су да ме увуку у проституцију, на почетку каријере. Нећу рећи који је то човек покушао да уради. Била сам планирана за најелитнију проституцију, зато што сам хиперинтелигентна и нуђено ми је да радим са најјачим мушкарцима на светском нивоу. То је била отворена понуда. Нуђено ми је све, читаво богатство, да будем увучена у елитну проституцију, да будем жена задужена на светском нивоу јаке мушкарце, што из света фудбала пре свега, јер перфектно говорим шпански и то су моменти у мојој каријери где сам ја положила испит - рекла је Јована и додала:

- Дванаест сати ме је тај човек убеђивао. Нудио ми све на свету. Чак знам и реченице које ми је говорио, тад сам имала 24 године. Тек сам завршила факултет, све је почело тако што су они имали информацију са мог факултета да сам врхунски интелигентна и да имам ту фаталну црту у себи. Мој одговор је био не. Тај дан ме је спасио пост, вера. Бог. То је било највеће искушење мог живота. Један од услова је био да се више никада не јавим родитељима, то је била црвена лампица у мојој глави. Говорио ми је да ја треба да носим хаљине од 5.000 евра, не од 5.000 динара, ја сам била на почетку каријере, ишли су на то. Мислили су да се продајем за паре - истакла је Јеремићева.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".