Иако ретко показује своју рањену страну, поготово када су мушкарци у питању, Јована се сада сломила пред камерама док је причала о односу са Војом.

Фото: АТА имагес

 

- Воја је био човек са којим сам провела најтеже моменте. Он ме је волео када нисам имала ништа. Сада је лако волети Јовану која је богата за данашњи стандард и која је успела у животу и зато њему не сме да фали длака са главе. Што се њега тиче, нико не сме да га дира, не сме да му фали длака са главе - рекла је Јована кроз сузе у једној емисији.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana

 

Јованин бивши муж је све то први поделио на свом Инстаграм профилу, а водитељка је онда поделила и на свом. Она је уз све снимке додала и коментар.

- Неке ствари се догоде само једном у животу. Зато је најбитније бити човек јер доброта, искреност, права љубав је нешто што се никад не заборавља. И након развода то учврсти људе у смислу искреног пријатељства за сва времена. Кренули смо од нуле, а данас... - написала је она.

Подсетимо, након званичног развода, Јована је са Војом отишла на кафу, како би попричали, будући да од бракоразводне ситуације нису желели да праве помпу, јер скандала није ни било. Водитељка и данас прича само лепе приче о Воји и са сузама се присећа њихових лепих дана током брака које су проживели заједно.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".