Čuveni rijaliti učesnik, Kristijan Golubović potkačio je pevača Acu Lukasa, sa kojim je poznanik preko 30 godina. Nekadašnji rijaliti učesnik je pevača definisao kao "kiselu vodu s tikovima", a onda ga prozvao i da je narkoman.

- Aca Lukas, kako ga zovu, kisela voda s tikovima. Ja za njega ne moram da kažem da je narkoman kad se to vidi. On priča da sam ja nabeđeni krimos, pa ispred mene u ono vreme da tako nešto kaže, leteo bi sa splava. Otvarala bi mu se glava na deset mesta - ispričao je skoro Golubović u svojoj ispovesti za Republiku.

- Divan momčić. Samo tako napišite - rekao je pevač kroz smeh kad je čuo šta je Golubović kazao za njega.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se sukobe pevač i rijaliti učesnik. Lukas je takođe jednom prilikom za Golubovića rekao da je "lažni kriminalac".

- Nije moja krivica što u ovoj zemlji i medijskom prostoru i takvi pajaci i lažni kriminalci imaju svoj prostor. Pitam se u kom su to zatvoru bili Momo Kapor i LJubivoje Ršumović toliko godina kad je ovaj kreten odrastao pored njih - izjavio je Aca jednom za Kurir, a Golubović mu posle toga nije odgovorio putem medija.

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".