Живић је 2008. године оперисан након што је откривено да има малигни канцер једњака и желуца, а у тим трнуцима, подршка му је, између осталог, била и бивша супруга - Наташа Павловић, водитељка емисије "Практична жена".

Глумац и водитељка били су у браку четири године, а након развода остали су у добрим односима.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Иако никада нису желели да говоре о разлозима који су довели до краха брака, некадашњи супружници у неколико наврата истицали су да су и након развода остали велики пријатељи.

"Наташа и ја смо били пријатељи док смо били у вези, а то смо и остали после развода. Чујемо се када су празници, Нова година, рођендани. Када се сретнемо, лепо попричамо. Мислим да је то нормално. Можда су нека туђа искуства трауматичнија, моје није", говорио је Марко и својим ставом давао до знања многима, да уколико је љубав у односу нестала, поштовање и људскост увек треба да постоје.

Наташа се након развода од Живића удала за продуцента Предрага Павловића, са којим је добила два сина, док глумац после краха брака није јавно говорио о свом емотивном статусу, али је једном приликом истакао да му је неостварена жеља да постане отац.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".