Živić je 2008. godine operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim trnucima, podrška mu je, između ostalog, bila i bivša supruga - Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena".

Glumac i voditeljka bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Foto: Arhiva TV Novosti

 

 

Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

"Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije", govorio je Marko i svojim stavom davao do znanja mnogima, da ukoliko je ljubav u odnosu nestala, poštovanje i ljudskost uvek treba da postoje.

Nataša se nakon razvoda od Živića udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle kraha braka nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

Foto: Milutin Labudović

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".