Од када ју је јавност упознала Оливера Ковачевић важи као прави професионалац у свом послу. Она рецимо, због те преданости није успела да се  преда најлепшем осећају и животној улози, а то је да буде мајка. Међутим то је није спречило да осети мајчински "инстинкт". Она је мајчинску љубав гајила у ћеркама свог брата Милета.

 

Оливерин брат је четири године млађи од ње и рано је почео да ради  на потомству што се касније показало одличним и за поносну тетку којој су управо његове ћерке постале центар свемира, а врло често је о њима говорила и у јавности. Тако је у интервјуу за "Сторy" поручила да и према њима некада зна да буде "челична".

- Оне би истакле да их стално нешто критикујем, обично када не положе неки испит. Мислим да је образовање најважније за младог човека и зато на томе инсистирам и досађујем им - навела је новинарка која је једну од братаница једном приликом представила јавности. Зове се Мина и често помаже тетки у појединим задацима.

 

 

 Оливера братанице и брата ретко представља јавности, па је тако овај пут поделила интересантне детаље из детињства: 

-Ја сам брата чувала, али сам себи дала слободу и да га кажњавам. Тукла сам га на кварно и уцењивала да не сме да ме цинкари. Волела сам када падне са бицикла... Основна асоцијација на детињство су равница, меланхолија, дођоши. Треперење. У равници увек нешто трепери, лети врућина, зими северац. Детињство сам провела у перманентној борби за основна дечија права, основна људска права. Своје снове сањала сам у бабином прозору... Када сам излазила увече, сукњу сам подизала у минић тек када се удаљим од куће - била је искрена Оливера.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Црквено венчање Ђорђа Ђоковића и Сашке Веселинов

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".