Ћерка Снежане Савић, коју је добила из брака са Драгославом Лазићем, слика је и прилика своје мајке. Осим што је од мајке наследила лепоту Анита је од ње наследила и глумачки таленат.

 

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Иако је приватни живот Снежане Савић одувек обавијен велом тајни, домаћој јавности познато је да је својевремено била у браку са редитељем Драгославом Лазићем. Из те љубави 1980. године родила се њихова наследница Анита.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Анита Лазић дипломирала је на Факултету политичких наука, па ипак, као ћерка својих родитеља, свој животни пут ипак је видела у глумачким водама. После пар запаженијих улога у серијама "Сељаци" и "Звездара", ћерка Снежане Савић вратила се свом позиву и данас се успешно бави новинарством.

Фото: Милена Анђела

 

 

Како данас изгледа Анита јавности је познато, међутим, када је била девојчица, њена мајка бирала је да је заштити од радозналих погледа, с обзиром да је њена каријера тада била у зениту.

 

 

Сада на друштвеним мрежама кружи ретка заједничак фотографија мајке и ћерке, из периода када је Анита била девојчица, а да ће лепоту наследити од мајке, било је видљиво већ тада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".