Главна и одговорна уредница забавног програма РТС-а дефинитивно је једно од најзапаженијих телевизијских лица и на нашој јавној сцени су сви очарани њеним модним одабиром, интелигенцијом и елоквентости.  Оливера Ковачевић је једна од најпрепознатљивијих жена које воде рачуна о свом изгледу. Модне комбинације које бира пажљиво за јавне наступе пред камерама, али и у приватном животу, често су пропраћене од стране модних зналаца, а врло ретко ће се наћи критика за њен изглед. 

 

Омиљена Оливерина комбинација јесте сведен стил, односно класични, али квалитетни кројеви  сакоа, капута и хаљина. Водитељка уме да одабере и одела и кошуље разних дезена које посебно место заузимају у њеном гардероберу.

Током поподневне шетње обалом, новинарка је заблистала у елегантном издању те је уз, као за њу кројене браон панталоне и сако, Оља уклопила нежно розе кошуљу са плисираном крагном и цветним мотивима који, чини се, никада неће изаћи из моде.

Овај ефектни оутфит Оливера је употпунила квалитетним црвеним ципелама на потпетицу и торбицом у истој боји и сви коментаришу да изглед Оливере Ковачевић одушевљава те да се о моди од ње доста може научити.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".