Pred kraj meseca, 25. oktobra 2022. godine dogodiće se delimično pomračenje Sunca u znaku Vage. Prema astrološkim prognozama, biće to događaj velikih razmera koji će radikalno da promeni živote većine horoskopskih znakova.

Ono što je posebno kod ove pomračine je to što se događa na dan mladog Meseca, a u astrologiji se ovaj fenomen naziva "Crni Mesec". U tom periodi se oseća se jak psihički pritisak i preterana emotivnost.

Foto: Profimedia

 

 

Osim toga, Venera će se ovog dana približiti Suncu, što može negativno da utiče na ljubavne odnose, a veliki broj planeta u blizini Sunca sugeriše da će pomračina da bude izuzetno značajna i sudbonosna.

Nateraće nas da delujemo brzo i odlučno, da zaokružimo i prekinemo odnose i događaje koji nas već duže vreme muče. A kako navodi "Story", rezultati pomračine neće da se vide odmah, već u narednih šest meseci.

Muškarci, budite na oprezu

Na dan pomračine i nedelju dana nakon nje ni u kojem slučaju ne potpisujte važne ugovore jer ćete u protivnom jako da žalite. Sunce jače deluje na muškarce, posebno na one na vodećim pozicijama, pa je bolje da izbegavate promene na poslu. Sačekajte najmanje sedam dana. Takođe, ovo razdoblje nije povoljno za postavljanje ciljeva, pravljenje planova i slično, već pogoduje učenju, samoanalizi, okretanju duhovnosti i slično.

Foto: Profimedia

 

 

OVAN

Ovan će da bude ozbiljno pogođen ovim aspektom. Neko će konačno da odluči da sve prizna partneru i da se preda svim srcem i dušom, dok nekoga očekuje nagli prekid veze.

BIK

Ovo razdoblje biće pravo iznenađenje za Bikove. Vaša intuicija je neverovatno jaka, sve što ste nekada mislili sada vidite iz druge perspektive. Od ovoga ćete imati koristi.

BLIZANCI

Ovo pomračenje može da podstakne Blizance da spakuju kofere i otputuju, ne samo turistički, već da potpuno preokrenu svoj život i potraže sreću u drugoj zemlji.

RAK

Za Rakove će da dođe odlučujući trenutak u poslu. Neko će da pronađe novi posao, a drugi će, naprotiv, da ostanu bez njega. Što je najvažnije, ove promene ća da budu korak napred za Rakove.

LAV

Lavovi bi trebalo da očekuju ​​iznenađenja vezana za porodicu, stariju braću ili sestre. U njihovim životima dogodiće se neočekivana promena koja će da utiče i na ovaj znak. Ne ulazite u rasprave.

DEVICA

Device bi posebnu pažnju trebalo da obrate na svoje zdravlje. Savet je da se posvete jogi ili meditaciji, tehnikama koje će da im smanje napetost i da ih zaštitite od bolesti. Moguće je neplanirano putovanje.

Foto: Profimedia

 

 

VAGA

Za Vage će ovo pomračenje da bude najznačajnije jer se događa u njihovom znaku. Očekuju ih radikalne promene - imidž, ljubav, glavna životna načela... Savet je da se čuvaju bolesti.

ŠKORPIJA

Novčani problemi očekuju Škorpije. Proverite sve svoje kartice i lozinke. Ne ulažite u sumnjive poslove i pazite na jezik. Neoprezna reč bi mogla da ima ozbiljne posledice.

STRELAC

Strelčevima će pomračenje prvenstveno da pogodi mlađu braću i sestre. Pomozite im ako im je potrebna podrška. Postoji mogućnost izraženog rivalstva na poslu.

JARAC

U ovom razdoblju Jarčevi bi mogli da prodaju ili kupe stan, da se isele iz unajmljenog ili da započnu renoviranje. Moguća je i melanholija, tuga i depresija, ali ti osećaji brzo prolaze.

VODOLIJA

Vodolijama predstoje velike promene u porodici, u nju ulaze novi ljudi. Pomračenje, takođe, donosi povećanu kreativnost, zgrabite svoj kist i platno i stvarajte!

RIBE

Ovo pomračenje Ribama donosi najbolje, na poslu raščišćavaju odnose s "neprijateljima". Oni će da izgube, a vi imate stalnu priliku da napredujete, potreban vam je odmor.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".