Неке Српкиње су својом харизмом и лепотом стигле до насловних страна познатих светских магазина, друге су шетале престижним модним пистама, а неке од њих су успеле и да нађу животне партнере који су им остварили све животне снове.


Неке од најлепших српкиња удале су се за врло моћне и богате људе и тиме су и саме постале богаташице светског ранга.
Ево о којим срећницама је реч.

 

Јелена бин Драи

 

Прелепа Јелена Јаковљевић својом лепотом успела је да освоји срце шеика Саида бин Драија.

Фото: принтскрин инстаграм jelenabindrai

 

Њих двоје су већ годинама заједно, а Јелена је више пута говорила колико је срећна што га је срела. Тренутно њихово богатство се процењује на две милијарде долара.

 

Сандра Мељниченко

 

Бивша моделисица Сандра удала се за руског бизнисмена Андреја Мељниченка. Њихова љубавна прича траје већ 19 дугих година.
Познати пар све ово време љубоморно је чувао своју љубав од очију јавности, а на прсте једне руке може се набројати колико су пута дали интервјуе у којима су говорили о свом односу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Željko Samardžić

 

 

Ивана Берендика

 

Бивша моделисица удала се за америчког бизнисмена Томаса Јермолука једног од оснивача Гугла.

Фото: Профимедиа

 

Она је била препознатљива као успешан модел и певачица, а онда је 1999. године решила да напусти популарне Моделсице и прихвати понуду да ради у иностранству. Тада није ни слутила да ће убрзо упознати човека свог живота. Њихово богатство се процењује на више од сто милиона долара.

 

Аника Божић

 

За Анику Божић Ал Сарај слободно можемо рећи да живи живот из снова, а удајом за бизнисмена Јусуфа Ал Сараја је добила надимак арапска принцеза.

Поред тога што води гламурозан и раскошан живот, ова лепотица истиче како је за њу највећи луксуз што живи живот какав жели. Она је удата за палестинског бизнисмена Јусуфа ал Саража тако да живе на релацији Париз-Каиро.

 

 

Ивана Божиловић

 

Удата је за Ендруа Фајерстона, праунука оснивача компаније за производњу гума. Често се појављивала у таблоидима због романсе, а касније и брака са Ендруом, који је био учесник треће сезоне ријалитија "Нежења" 2003. године.

Када је Бог делио лепоту и атрактивност, према Ивани је био врло дарежљив. Плава коса и очи, савршена фигура, заносне облине и осмех који обара са ногу. Управо зато је та лепа Српкиња запала за око америчким ловцима на таленте. Убрзо се обрела на великом платну и остварила улоге у филмовима “Чарлијеви анђели”, “Ловци на деверуше”, “Сто девојака” и “Ван Вајлдер”.

 

 

Марија Каран

 

Марија се удала за холивудског продуцента Џоела Лубина 2014. године и живели су у Холивуду. Венчање је било за ужи круг пријатеља и породицу, а онда су се ипак одлучили и за венчање, али скромније него што су планирали.

Фото: Игор Маринковић

 

Ипак, њихова љубав није одолела изазовима па се пар недавно разишао, али су због заједничког сина остали у одличним породичним односима.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".