Voditeljka Ana Mihajlovski juče je, napunivši 40 godina, zakoračila ponosno u petu deceniju, mnogi i dalje komentarišu da nekadašnje prvo lice Velikog brata izgleda kao devojka, a privatan život i dalje čuva daleko od očiju javnosti.

Naime, Ana iz braka sa Goranom Stamenkovićem ima ćerku Ivu, dok iz drugog sa Mirkom Grubinom ima mezimicu Zoju i sina Petra, a sadašnji suprug je prava misterija.

 

 

Sadašnji muž Ane Mihajlovski, Mirko, stupio je sa njom u brak 2011. godine, a zajedno su prošli pravi emotivni rolerkoster. Naime, 2016. godine su odlučili da se razvedu, kako se pisalo u domaćoj štampi, da bi se prošle godine pomirili. Budući da imaju dvoje dece- sina Petra i ćerku Zoju, čini se da je donesena prava odluka kada su rešili da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu.

 

Foto: Instagram printskrin/anamihajlovski1982

 

 

Mladi biznismen, svojim izgledom ostavlja bez daha pripadnice lepšeg pola, ali je Ana nepovratno zarobila njegovo srce. Oni se retko pojavljuju u javnosti zajedno, budući da brže do svoje privatnosti, ali su zasigurno skladan par, za koji ne postoji nepremostiva prepreka.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".