На питање да ли је истина да је физицки насрнула на свог супруга Марка, одговорила је на следећи начин:

- Ја сам малопре била на неком прегледу. Ако ме познајете знате какве сам ја грађе и да ја не могу њега да повредим. Цео дан нисам била код куће, када смо отишла код доктора само су кренули позиви са свих страна. Људи су ми пренели да је испало да сам ја њега нешто повредила и да има тешке телесне повреде. Могу да изјавим само да нема апсолутно никакве везе са мозгом, ја једва имам 50кг и то је просто немогуће. Ја јесам нарушеног здравственог стања, то је истина, имамо троје деце и није ми лако. Нисам лабилна као што сам била када се заљубио у мене. Напад је најбоља одбрана! Мама ми је адвокат, знам да мужеви беже и од болесне деце, а камоли од болесне жене... Ја верујем да у том грму лежи зец.

Фото: АТА имагес

 

На питање да ли је Марко и раније био насилан одговорила је:

- Он и да је најгори на свету он је отац моје деце и ја за њега ништа ружно нећу рећи. Моја мајка не може да ми опрости што сам ја пре њега имала све и дошла код њега. Имала сам свој стан, своје дете, свој посао... И да се тако нешто догоди ја то никад не бих рекла, јер је он отац моје деце. Негирам да сам му нанела повреде. Можда јуче кад сам га грлила. Или неким предметом, а да се не сећам. Ја га од јуче нисам видела, код куће сам са децом. Знате да сам ја болесна, има оних који чак и од болесне деце беже - додала је она.

Фото: АТА имагес

 

- Ја њега нисам пријавила. Право да вам кажем, драго ми је што се ово сазнало. Ја њега нисам пријавила, ово се већ дешавало и никада га не бих пријавила... То је све што ја имам да изјавим на ту тему, никада ништа ружно за њега нећу рећи. Ето, можда ме је загрлио мало јаче из љубави или у некој расправи - рекла је Марија, а на питање да ли је забринута за своју безбедност и да ли ће заштити децу да не гледају породично насиље рекла је да не верује да ће се певач враћати у њихов дом:

- Ја њега нисам видела, претпостављам да се неће ни вратити кући и да ће он тек да крене са прљавим играма. Мислим да ће све покушати да искористи против мене.

Марко Булат није одговарао на позиве новинара.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Бранке Соврлић 1988. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".