Деа нема комуникацију са оцем, а човек који јој је највише значио, био велика подршка и ослонац, преминуо је током њеног студирања:  

- Током студирања десила ми се несрећа да ми дека премине. Ужасно сам то доживела, још увек његову смрт нисам преживела како бих требала да је преживим. Он је особа коју сам увек прву звала за савет, са њим сам волела да разговарам - испричала је Деа Ђурђевић.

Она се огромном тугом у гласу присетила заједничких тренутака проведених са  дедом: 

- Последњих пар година његовог живота он је био слеп због дијабетеса, ја сам му читала новине и спортску кладионицу. Играли смо кладионицу сваког викенда за мали новац, нисмо били коцкари већ нам је то била забава - описала је водитељка.

- Када бисмо нешто добили, онда бисмо то опет улагали у следеће утакмице. Ја сам му преносила утакмице, и данас кад сретнем колеге спортске новинаре кажем им да преносе утакмице, а не шта је неко од спортиста у хороскопу. Све ми је то после недостајало - искрено је рекла Ђурђевићева.

Потом се осврнула на однос са својим оцем: 


- Није ми било свеједно. Прво сам била љута, онда сам била тужна, а на крају то преболиш. Читала сам пуно, тако сам преболела. Читала сам доста о психологији и негде саму себе сам убедила да је то требало да се деси и да из свега нешто можеш да научиш - рекла је Деа.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тамара Ђурић - црквени развод у Храму Светог Саве

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".