- Оптужницом му се на терет стављају кривична дела недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет ватреног оружја и експлозивних материја и фалсификовање исправе у продуженом трајању. Оптужница је предата Вишем суду у Београу на одлуку о потврђивању - саопштило је тужилаштво, које је предложило да се окривљеном продужи притвор.

Иван М. сумњичи се да је 10. јуна ове године у возилу “мерцедес”, држао дизну за аутомобиле у чијој се шупљини налазило 7 пвц кесица са 5,54 грама кокаина, док је пиштољ марке “Црвена застава 999-Шкорпион“ са 15 метака, са којег је уклоњен серијски број крио у преправљеном делу возила иза интрумент табле.

У стану који Иван М. користи пронађена је већа количина новца и лажна лична карта и возачка дозвола Републике Словеније.

Фото: Д. Новковић

 

У теретани у Раковици, сакривене у справи за вежбање - фокусеру, полицијски службеници су пронашли још 14,63 грама кокаина.

Према незваничним информацијама, Иван М. је власник и директор фирме доо "Трејдинг" са месечном платом од 40-50.000 динара.

 - Иван М. је у мају ове године, по оптужници Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, првостепеном пресудом осуђен због кривичних дела прање новца и злоупотреба поверења у обављању привредне делатности у саизвршилаштву  - открива извор за медије.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: СНИМАК ДРАМЕ: Блокада Железника, бомбе и дрога у аутомобилу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".