Певачица Тијана Дапчевић већ дуги низ година у складном је браку са мужем Миланом којег је упознала у Сомбору на једној утакмици.

Њих двоје су убрзо схватили да су сродне душе и отпочели су заједнички живот, најпре у Сомбору, а потом у Београду.

- Најлуђе због љубави што сам урадила је да сам се преселила у другу државу! Никада се нисам покајала због одлуке коју сам донела, ето већ 22 године живимо у Београду. Од првог момента када смо се упознали, знала сам да је он прави, каже сада певачица за "Информер".

У њеном и Милановом браку, како каже, никада није било криза и поносна је што имају чврст и стабилан однос.

- Нама никада није досадно, увек се лепо слажемо. Откад ми је он пружио руку, нисам сама ни у чему, кроз све пролазимо заједно. Нас двоје се све ове године лепо слажемо, никада нисмо имали проблеме, а писало се свашта. Одана сам и верна Милану, никада нисам имала потребу да погледам другог мушкарца, јер у њему имам све, истиче Тијана Дапчевић.

Круна њихове љубави је син Вук, рођен 2009. године, ког су Тијана и Милан дуго прижељкивали. Када је почела да размишља о вантелесној оплодњи, певачица је затруднела природним путем, а никада се, како каже, није покајала што има само једно дете.

- Мој Вук је исти као ја, доста смо слични, али морам да признам да је грађен као отац. Нисам се никада покајала што имамо само једно дете. Дуго нисам могла да останем трудна, Милан и ја смо доста путовали и уживали. Оног момента када сам се опустила и нисам размишљала о беби, остала сам трудна. То је био најлепши моменат у мом животу, закључила је певачица за поменути лист.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".