Слоба је након тога примећен у друштву неколицине пријатеља које је окупио у ресторану, те су се почастили пићем, док се на столу нашло и мезе.


Радановић, са добрим разлогом, није скидао осмех, премда му се на лицу очитавао и умор, што је сасвим очекивано након стресне ситуације у којој се нашао.

- Мислим да од овога свега не треба правити сензацију, и потенцирати херојство. Поента ове приче је туђа несрећа и питање због чега је човек желео да одузме себи живот. Ја сам се затекао у том моменту на Панчевачком мосту и поступио сам логично. Најтеже је прићи човеку... Причао сам са њим и тражио сам да ми да руку док разговарамо. Питао сам га шта је разлог за такав чин... Говорио му да ништа није вредно тога. У једном тренутку сам га ухватио за руку. Био је присебан човек, разуман - испричао је певач.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/slobaradanovic

 

- Препознао ме је и рекао ми да седнем у ауто и да идем својим путем. Скупило се ту још људи који су помогли. Када сам препознао да је прави тренутак, повукао сам га преко моста, два-три момка су ми ту помогла и хвала Богу све се завршило како треба. Свако би требало да поступи исто, надам се да ће човек пронаћи свој мир и да се ово неће поновити. Не смемо окретати главу на туђу несрећу - додао је Слоба.

БОНУС ВИДЕО: