Између осталих, Меденица нуди сарадницима да их његова мајка “скине са мера тајног надзора”, али и наручује пребијање колашинског полицајца, прича о застрашивању потенцијалних сведока шверца цигарета, пакетима, шеми шверца…

Меденица, наводно, није знала да Милош и Лаловић користе криптоване телефоне, а појаснила је и да од оптужених и свједока познаје још Миодрага Меденицу званог Мишко, кума њеног сина – Марка Вучинића, Марка Милошевић и још неке.

У јануару 2021. године са “сарадницима” је причао и о томе како су, као опомену, “поломили” нечије аутомобиле.

Фото: Принтскрин/Скај

 

Истражитељи су забележили и поруке које је, наводно, послао много раније – 26. децембра 2019. године, када је предлагао да се направи састанак…

”Оћемо ли правити састанак”, “Смем ли у пи**у материну. А би радо”, “Са оним малим или Зораном?”, “Ко би ме могао спојити са њим у пм, ови моји су сви у рату са њим”, “Знас ли да је Мишко за Марком школски друг, и да га је нудио прије 2 године да се укључи са њима да ради цигаре, он није хтио,”, “Марко је онај старији блавор. Вепар онај са дигнутим гаћама до за врат. Сељачине бјелопољске оне задње. Џигерице, јунеће”, написао је Милош Меденица тог дана у групи.

Према доказима из оптужнице, Никола Раичевић му одговара: “Е стварно спрдња без свакога, но смо ми навикли”, на шта Меденица пише – “Да нас јашу сељачине”.

Фото: Јутјуб принтскрин/Vijesti Online

 

Он је неспособан за шверц...

Жалећи се на свог сина и његово понашање, Весна Меденица је тужиоцима испричала и да није имала сазнање да је он учествовао у било каквом послу са цигаретама, те да је њена процена да он није “ни био способан за ту врсту посла”.

”Појаснила је да је њен син Милош од других лица узимао мокраћу коју је давао на анализу, због чега се и са њом свађао. Јасно је запазила да прича њеног сина Милоша нема рацио, те да је он живио заправо умишљени живот у ком циљу је избегавао сусрете са њом. Веома често прича њеног сина Милоша за њу је била крајње – поражавајућа. У једном тренутку Милош је био Трамп, Робин Худ, био је најлепши, најбогатији и томе слично, а у њиховим међусобним разговорима увек је негирао своју зависност од наркотика јасно и константно одбијајући сваки њен покушај као родитеља да му помогне”, пише у оптужници.

(Вијести)

БОНУС ВИДЕО: Милош Меденица приведен у Специјално државно тужилаштво

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".