Теи је, како пише Република.рс момак искеширао 17.000 евра да не заврши на листи особа којима је забрањен улаз у ову државу.

- Код Таировићке су на аеродрому установили да је провела више од 90 дана на поседу земаља са Шенген-листе, а то за туристе није дозвољено. Нашли су јој и велику количину новца, а дозвољено је да се из земље у земљу у оквиру ЕУ пренесе до 10.000 евра. Кад је схватила да добија забрану, Теа је одмах морала да решава то питање, с обзиром на то да највише наступа по дијаспори - каже извор за горенаведени лист и додаје да се одмах понудио њен дечко да реши проблем.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda Specijal

 

- Теи је дечко рекао да ће он да плати све. Она никад не открива о коме се ради, чува везу у тајности, али је прихватила помоћ дечка јер не стиже сама да се бави питањем забране. Нон-стоп тезгари и нема времена за то.

Како преносе медији, само услуге адвоката који мора да учествује у овом случају певачицу ће да коштају 12.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

- Њима ће трошкови на крају да буду и већи од 17.000 евра, али спремни су да дају много више. Ако се укине забрана Теа наставља несметано може да ради, тако да се труди да се цела ситуација што пре реши - тврди саговорник за горенаведени лист.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".