Ово је изјавила једна од првих комшиница Гордане П. и Данице П. из Вршца, у чијој се кући јутрос око 7.30 ручном бомбом разнео Горданин момак Душан С. из вршачког села Велико Средиште, након што их је обе претукао.

- Сви смо били у страху, јер нисмо знали о чему се ради. Видели смо да је од силине детонације попуцало стакло на прозору једне собе на спрату. После су нам рекли да се тај момак разнео бомбом – изјавила је комшиница.

Додаје да је Душана с времена на време виђала у последњих годину дана, колико је он живео код своје девојке и њене мајке у кући где се овај трагичан догађај десио.

Фото: Ј. Ј. Баљак

 

- Нисам га познавала, али ми се увек лепо јављао када бисмо се сусрели. Њих две су мирне и повучене. Нису се много дружиле са комшилуком. Гордана је рано остала без оца. Он је био полицајац – објашњава она.

Подсетимо Душан С. се јутрос око 7.30 разнео ручном бомбом у кући у Улици Васе Пелагића. Ужасу је претходила свађа са његовом девојком и њеном мајком, која је трајала током целе ноћи.

Оне су запретиле да ће да зову полицију, због чега је Душан кренуо физички на њих. Када је схватио колико их је повредио, отишао је у други део куће и активирао експлозивну направу.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО - УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Погребници износе тело мушкарца који се разнео бомбом у кући у Вршцу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".