Ovo je izjavila jedna od prvih komšinica Gordane P. i Danice P. iz Vršca, u čijoj se kući jutros oko 7.30 ručnom bombom razneo Gordanin momak Dušan S. iz vršačkog sela Veliko Središte, nakon što ih je obe pretukao.

- Svi smo bili u strahu, jer nismo znali o čemu se radi. Videli smo da je od siline detonacije popucalo staklo na prozoru jedne sobe na spratu. Posle su nam rekli da se taj momak razneo bombom – izjavila je komšinica.

Dodaje da je Dušana s vremena na vreme viđala u poslednjih godinu dana, koliko je on živeo kod svoje devojke i njene majke u kući gde se ovaj tragičan događaj desio.

Foto: J. J. Baljak

 

- Nisam ga poznavala, ali mi se uvek lepo javljao kada bismo se susreli. NJih dve su mirne i povučene. Nisu se mnogo družile sa komšilukom. Gordana je rano ostala bez oca. On je bio policajac – objašnjava ona.

Podsetimo Dušan S. se jutros oko 7.30 razneo ručnom bombom u kući u Ulici Vase Pelagića. Užasu je prethodila svađa sa njegovom devojkom i njenom majkom, koja je trajala tokom cele noći.

One su zapretile da će da zovu policiju, zbog čega je Dušan krenuo fizički na njih. Kada je shvatio koliko ih je povredio, otišao je u drugi deo kuće i aktivirao eksplozivnu napravu.

(Novosti)

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆE: Pogrebnici iznose telo muškarca koji se razneo bombom u kući u Vršcu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".