Након што је Жељко Митровић одлучио да врати популарно музичко такмичење "Звезде Гранда" на Пинк телевизију, огласила се певачица Јелена Карлеуша.

Митровића је, како је и сама истакла, на то га је наговорила чланица жирија Светлана Цеца Ражнатовић.

- Наговарала сам Жељка Митровића да купи "Звезде Гранда" које су најгледанији формат тог типа. Сматрам да им је место на најгледанијој комерцијалној телевизији "Пинк".  Друго, сетимо се да су гледаоци уживали у "Пинковим звездама", тако да сада могу слободно да кажем да се враћам својој кући. Што би се рекло, историја се понавља - изјавила је Цеца која је одушевљена вестима.

Фото: Јутрјуб принтскрин/Grand Online

 

Бивша чланица жирија "Звезда Гранда" и Цецина љута ривалка, Јелена Карлеуша, оштро је осудила ова потез Саше Поповића. 

- Морам да се осврнем на прелазак Звезда Гранда на Пинк, јер то нација са нестрпљењем очекује од мене. Жељко Митровић, не само да је читав шоу добио "за Џ" (у преводу, није им дао ни динара, ни евра), него је без пардона изговорио на потписивању "Леси се вратио кући" (док се "Леси" Саша Поповић кисело смејао поред њега држећи чашу шампањца и тужно у себи лајао ону познату "Дотак'о сам дно живота", знајући да ће сад псећи да га к чупави Жељко Митровић) - почела је сурово Јелена која је годинама забрањена на Пинк телевизији.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Сада ће им Милица Митровић дати "ексклузивни термин" радним даном од 22 часа (почињаће у 23h јер тако јој се може, а и воли да се зај*бава) а прекидаће их уживо укључењима из Задруге, јер ће свакако то бити занимљивије од лепоте и хумора Вики и Ђорђа Давида (сем ако Реџепова Цеца не проговори на енглеском) - написала је Јелена, алудирајући на документарно-забавни шоу који је почео о Цеци и породици Ражнатовић. 

- А ако уђе Кристијан Голубовић и запроси Миљану Кулић, која ће пре тога играти гола са Јеленом Голубовић и то све пре с*кса са Билал, Далила, Цар, Краљ и Маја Маринковић екипом, док скачу да бију Перу К. и Мићу Ш, Звезде Гранда ће и заувек отићи у пм" - поручила је Карлеуша у свом стилу. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Одевне комбинације Саше Поповића из 90их: "Имам више гардеробе од свих певачица"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".