- Кренула је са комшиницом на излет, како смо чули, та друга жена је сломила руку, а Војка је страдала. Трагедија. Волела је да путује, користила је сваку прилику да оде негде, баш је била дивна жена - прича рођака и наставља:

Фото: Б. Пузовић

 

- Ми смо најпре чули за удес, а после и да је страдала наша рођака. Покушали смо да зовемо њеног мужа и синове, али никога нема код куће, уопште не знамо шта се догодило - испричала је рођака.

Трагична недеља

Фото: Приватна архива Новости

 

Протеклог четвртка слична несрећа догодила се у Овчар бањи, када су ходочасници из Зворника пали са висећег моста који је пукао. У тој несрећи страдале су Љубица Марјановић и Милена Ерић.

Верници су, како је планирано, пошли у обилазак светиња у Овчарскокабларској клисури, требало је да посете манастир Јовање, па да потом заноће у Ђунису на обележавању празника Покров Пресвете Богородице. Висећи мост на коме су били могле су да користе истовремено три до четири особе, а у тренутку пуцања на њему их је било 24. Несрећне жене заробила је сајла и конструкција моста и оне су се удавиле у Морави.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: Погледајте тренутак кад се срушио мост код Овчар Бање

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".