- Krenula je sa komšinicom na izlet, kako smo čuli, ta druga žena je slomila ruku, a Vojka je stradala. Tragedija. Volela je da putuje, koristila je svaku priliku da ode negde, baš je bila divna žena - priča rođaka i nastavlja:

Foto: B. Puzović

 

- Mi smo najpre čuli za udes, a posle i da je stradala naša rođaka. Pokušali smo da zovemo njenog muža i sinove, ali nikoga nema kod kuće, uopšte ne znamo šta se dogodilo - ispričala je rođaka.

Tragična nedelja

Foto: Privatna arhiva Novosti

 

Proteklog četvrtka slična nesreća dogodila se u Ovčar banji, kada su hodočasnici iz Zvornika pali sa visećeg mosta koji je pukao. U toj nesreći stradale su LJubica Marjanović i Milena Erić.

Vernici su, kako je planirano, pošli u obilazak svetinja u Ovčarskokablarskoj klisuri, trebalo je da posete manastir Jovanje, pa da potom zanoće u Đunisu na obeležavanju praznika Pokrov Presvete Bogorodice. Viseći most na kome su bili mogle su da koriste istovremeno tri do četiri osobe, a u trenutku pucanja na njemu ih je bilo 24. Nesrećne žene zarobila je sajla i konstrukcija mosta i one su se udavile u Moravi.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Pogledajte trenutak kad se srušio most kod Ovčar Banje

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".