Љупка Стевић је открила и свој тренутни љубавни статус, али и каква је одувек била када су мушкарци у питању.

- Не постоји ни бивши ни садашњи, али се надам будућем. Али, имала сам буран викенд, 20 сати неспавања, неколико вожње, а ево сада сам овде. Немам ни времена ни за љубав искрено. Немам времена ни да излазим а ни да се крећем. Сви ти моји удварачи једино могу негде успут да ме сретну. Нека веза ми није ни фокус а ни предмет интересовања, јер у овом тренутку не бих могла ни да се посветим некоме онако како треба - рекла је Љупка у "Премијери".

Фото: АТА имагес

 

Певачица је открила и да ли у њеном случају бивша љубав може постати и будућа.

- Мислим да не, бар из неког мог искуства. Никада се нисам враћала на старо, све што је бивше код мене остаје у прошлости. Ако је љубав велика или ако постоји, можда јесте могуће, али ја сам мало другачија. Код мене су бивши забетонирани.

Љупка је открила и да ли се икада након скандала са бившим партнером Симићем, чула или видела, као и да ли постоји могућност за потенцијалним помирењем.

Фото: АТА имагес

 

- То је апсолутно завршена прича, то је било пре око две године, било је давно. Заиста, бившима желим све најбоље, али то је заувек завршено.

Певачица је открила и да ли се икада виђала са бившим девојкама свог партнера, било да ли је у питању тајно или јавно.

- Никада то нисам урадила заиста, нисам имала таква искуства. Више сам ја била та која сама зове неке бивше па објашњава како стоје ствари. Одувек сам ја била тако оштра у својим везама.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из бутика Бубе Мирановић - атрактивна издања певачице

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".