Љупка Стевић после две године скандала који је доживела од свог партнера Драгише Симића, открила је да ли су били у контакту. Она је њему због преваре полупала аутомобил

Осим тога, у емисији "Премијера", открила је свој љубавни статус  и изнела планове о будћности. 

 -Не постоји ни бивши ни садашњи, али се надам будућем. Али, имала сам буран викенд, 20 сати неспавања, неколико вожње, а ево сада сам овде. Немам ни времена ни за љубав искрено. Немам времена ни да излазим а ни да се крећем. Сви ти моји удварачи једино могу негде успут да ме сретну. Нека веза ми није ни фокус а ни предмет интересовања, јер у овом тренутку не бих могла ни да се посветим некоме онако како треба.

На питање да ли бивша љубав може постати и будућа, Љупка је одговорила да је она изузетак и да се бившим љубавима не враћа: 

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да не, бар из неког мог искуства. Ниада се нисам враћала на старо, све што је бивше код мене остаје у прошлости. Ако је љубав велика или ако постоји, можда јесте могуће, али ја сам мало другачија. Код мене су бивши забетонирани.

Такође на питање да ли јеод раскида била у контакту са генералом Драгишом Симићем, била је искрена и рекла следеће: 

- То је апсолутно завршена прича, то је било пре око две године, било је давно. Заиста, бившима желим све најбоље, али то је заувек завршено.

Она није никада ни виђала бивше девојке својих партнера.

- Никада то нисам урадила заиста, нисам имала таква искуства. Више сам ја била та која сама зове неке бивше па објашњава како стоје ствари. Одувек сам ја била тако оштра у својим везама.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".