LJupka Stević posle dve godine skandala koji je doživela od svog partnera Dragiše Simića, otkrila je da li su bili u kontaktu. Ona je njemu zbog prevare polupala automobil

Osim toga, u emisiji "Premijera", otkrila je svoj ljubavni status  i iznela planove o budćnosti. 

 -Ne postoji ni bivši ni sadašnji, ali se nadam budućem. Ali, imala sam buran vikend, 20 sati nespavanja, nekoliko vožnje, a evo sada sam ovde. Nemam ni vremena ni za ljubav iskreno. Nemam vremena ni da izlazim a ni da se krećem. Svi ti moji udvarači jedino mogu negde usput da me sretnu. Neka veza mi nije ni fokus a ni predmet interesovanja, jer u ovom trenutku ne bih mogla ni da se posvetim nekome onako kako treba.

Na pitanje da li bivša ljubav može postati i buduća, LJupka je odgovorila da je ona izuzetak i da se bivšim ljubavima ne vraća: 

Foto: ATA images

 

- Mislim da ne, bar iz nekog mog iskustva. Niada se nisam vraćala na staro, sve što je bivše kod mene ostaje u prošlosti. Ako je ljubav velika ili ako postoji, možda jeste moguće, ali ja sam malo drugačija. Kod mene su bivši zabetonirani.

Takođe na pitanje da li jeod raskida bila u kontaktu sa generalom Dragišom Simićem, bila je iskrena i rekla sledeće: 

- To je apsolutno završena priča, to je bilo pre oko dve godine, bilo je davno. Zaista, bivšima želim sve najbolje, ali to je zauvek završeno.

Ona nije nikada ni viđala bivše devojke svojih partnera.

- Nikada to nisam uradila zaista, nisam imala takva iskustva. Više sam ja bila ta koja sama zove neke bivše pa objašnjava kako stoje stvari. Oduvek sam ja bila tako oštra u svojim vezama.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".