Након недавне свадбе и гламурозног весеља, Вања Мијатовић открила је све детаље о припремама, жељама и плановима за будућност.

- Било је феноменално, била сам много весела. Расплакала сам се када сам ушла у салу када сам видела толико драгих људи који су дошли да оиспоштују наш диван дан... Радоснице су биле присутне. Сви гости су ми рекли да им је било дивно, иако је мени све то сада као у магли, јер ипак је мени ово прво венчање. Организација је била јако стресна, мало сам се и разболела након свега, те сам морала и неке наступе да откажем.

Фото:АТА имагес

 

Иако је годинама на естрадном небу, Вања је открила једну специфичност за који многи нису знали када је њен лик и дело у питању.

- Неки знају, а неки не знају, али Ивана Мијатовић сам ја. Мама ми је дала два имена када сам се родила, што је баш чудно за то време. Желела је да изаберем име које ми се више допада. Читав ме живот сви зову Вања... То ми је и милије име, а никада се не представљам као Ивана...

На тему принове у породици и бебе које јој је телевизија Пинк пожелела уколико још следеће године, певачица је са осмехом на лицу открила своје жеље и планове.

- Ако Бог да, можда и следеће године, имамо имена за оба пола, па видећемо, битно је само да је живо и здраво.

Једне од званица на венчању, биле су легенде музичке сцене као што су Светлана Ражнатовић, Ана Бекута и још многи други, те су многи коментарисли како је то права реткост.

Фото: АТА имагес

 

- Сви су коментарислаи како је то прелеп гест, толике музичке величине су дошле и подржале мој диван дан. Мени је заиста била част што су били са мном, бескрајно им хвала на томе.

С обзиром да код Вање на венчању није било сликања, али ни само венчање и потписивање, открила је позадину и узрок теме о којој је брујала комплетна домаћа јавност.

- Желели смо само журку, да не буде од ујутру до увече... Знамо како то иде, прво црква, па општина, па само весеље, гости не знају где су... Желели смо да сви будемо одморни и весели, да се само зезамо и да нам буде лепо. Поделили смо то на два дана, венчање ће тек бити, договорићемо се. Многима је било чудно иако је мени паметно и логично. Наше венчање, наша правила.

Данима се говорило о венчаници, али и финансијама које су се издвојиле како би тај њихов дан био гламурозан, а певачица није желела да открије детаље, али је на те наводе заувек ставила тачку.

- Не бих платила ту цифру о којој се писало. Никада не бих дала тих чувених 50.000 евра, то заиста није тако. Не бих причала о цифрама и поклонима, мени је то дегутантно. Свако коме познаје зна колико је то мени небитно.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тамара Ђурић - црквени развод у Храму Светог Саве

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".