Певачица Вања Мијатовић организовала је гала славље поводом венчања, где је окупила своје најмилије, међу којима су се нашле у бројне колеге.

Фото: АТА имагес

 

 

Вања је заблистала у раскошној венчаници препуној кристала и бисера, а слављу је присуствовао велики број личности са естраде, од којих су се многи латили микрофона и забавили бројне госте.

Певачица током целог дана није скидала осмех с лица, не скривајући радост због новог животног поглавља, међутим, одмах након што су њене фотографије у венчаници доспеле у јавност, Вања се сусрела са појединим негативним коментарима које нико није очекивао.

Наиме, на друштвеним мрежама у мору комплимената на рачун њеног изгледа, нашли су се погрдни коментари, а певачица хејтерима није остала дужна.

Фото: Скриншот

 

 

- Жено, с*се су ти до пупка! Јбт! Имаш ли огледало? - гласио је један од коментара, на који је одреаговала прво Вањина мама Снежана Мијатовић:

- То је у овом тренутку њој сигурно пресудна информација, до пупка нису будите сигурни - написала је Снежана, а онда је уследио одговор:

- Небитно, али су ем малене ем као кесе за чај, неукусно - наставила ја непозната особа са замеркама на Вањин изглед.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ајде ође*и ми са профила, не желим негативну енергију неостварених људи овде. Не уклапаш ми се у све ове културне и дивне људе - поручила је Вања хејтеру.

- А ти си баш културна у венчаници и са тим кесицама уместо груди, сељанчуро - одговорила је Вањи дотична особа.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".