Оно што је заједничко за њих троје, јесте чињеница да се бране са слободе, па ће тако и у понедељак у Специјални суд доћи без пратње затворских стражара, за разлику од осталих окривљених.

Владимир Димитријевић, који је на Скај апликацији, наводно, имао надимак "Шепртља", упечатљив је по томе што на свако суђење долази маскиран, са капуљачом на глави и хирушком маском преко носа и уста.

- Димитиријевић се терети за удруживање ради вршења кривичних дела и продају наркотика. Терети се и да је набављао радне комбинезоне које је клан потом користио приликом убистава. Димитријевић се током истраге бранио да није знао за шта Беливук користи комбинезоне, а иначе га је упознао јер му је поправљаи аутомобил - подсећа извор Курира.

Највећу пажњу јавности привлачи једина жена у клану, Слађана Секулић, која на суђења долази дотерана и насмејана.

- Супруг Слађане Секулић, који се сада зове Владо Георгиев, такође је оптужен, али се он налази у притвору од хапшења 4. фебруара прошле године - објаснио је извор и додао да Слађана и њен супруг једино могу да се виђају у судници Специјалног суда, где једно другом шаљу пољупце.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".