Ono što je zajedničko za njih troje, jeste činjenica da se brane sa slobode, pa će tako i u ponedeljak u Specijalni sud doći bez pratnje zatvorskih stražara, za razliku od ostalih okrivljenih.

Vladimir Dimitrijević, koji je na Skaj aplikaciji, navodno, imao nadimak "Šeprtlja", upečatljiv je po tome što na svako suđenje dolazi maskiran, sa kapuljačom na glavi i hiruškom maskom preko nosa i usta.

- Dimitirijević se tereti za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i prodaju narkotika. Tereti se i da je nabavljao radne kombinezone koje je klan potom koristio prilikom ubistava. Dimitrijević se tokom istrage branio da nije znao za šta Belivuk koristi kombinezone, a inače ga je upoznao jer mu je popravljai automobil - podseća izvor Kurira.

Najveću pažnju javnosti privlači jedina žena u klanu, Slađana Sekulić, koja na suđenja dolazi doterana i nasmejana.

- Suprug Slađane Sekulić, koji se sada zove Vlado Georgiev, takođe je optužen, ali se on nalazi u pritvoru od hapšenja 4. februara prošle godine - objasnio je izvor i dodao da Slađana i njen suprug jedino mogu da se viđaju u sudnici Specijalnog suda, gde jedno drugom šalju poljupce.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".